nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Imádni való, ahogy a nagykutya ülni tanítja a kiskutyát – videó

Imádni való, ahogy a nagykutya ülni tanítja a kiskutyát – videó

Mintha csak azt látnánk, ahogy a nagy testvér fontos tudást ad át kisebb tesójának. Olvadunk!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Rufus és Jet közös háztartásban élnek, Rufus a rangidős, a kisebbik jószág pedig a család kajla szeme fénye. Persze ebben semmi különös nincs, Jet egyszerűen még fiatal, így nem feltétlenül tudja, hogy mikor mit kell csinálni.

Rufus viszont már dörzsölt vén róka – már elnézést a képzavarért –, aki pontosan tudja, hogyan lehet a gazdi kedvében járni. Az alábbi videón látható, ahogy egyetlen mancsmozdulattal megtanítja Jetnek, mi a teendő, ha a gazdi kezében lévő finom falatokra vágyik. Jet pedig jó tanítvány módjára szinte azonnal megtanulja, hogy ilyenkor bizony le kell ülni.

Még a gazdi is meglepődött a „nagytesó” mozdulatán, de utána biztos, hogy nagyon büszke volt mindkét kutyusra.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon