Szabadidő

Meglepő dolgot tett a cuki kutyus a reptéren

Újabb bizonyíték, hogy a kutyáknak különös érzékük van hozzá, hogy felismerjék azokat a helyzeteket, amelyekben jólesik egy kis törődés.

Cora, a corgi és gazdája, Madison Palm épp az idahói reptéren várakoztak, hogy Alaszkába repülhessenek, meglátogatni a nő édesanyját. Miután Madison leült a számukra kijelölt kapu előtt, a kiskutya se szó se beszéd otthagyta, és odament egy idősebb férfihoz, akinek a lábához dörgölőzött.

„Mielőtt szólhattam volna neki, már ott is volt – mesélte Palm a TODAY-nek. – Megkérdeztem, hogy zavarja-e a kutya, amikor nagyon szomorú arccal, könnyes szemekkel rám nézett, és azt mondta: nem-nem, egyáltalán nem…tudja, tegnap este veszítettem el a kutyámat.”

Cora ezután kapott egy kis fülvakargatást a férfitől, míg gazdáját teljesne lenyűgözte, hogy a kis corgi mennyire ráérzett, kinek van szüksége egy kis szeretetre. Palm azt is elmondta a lapnak, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor a kutyus intuíciója működött, már korábban is különös érzéke volt ugyanis ahhoz, hogy felismerje, kik azok, akik épp nehéz időszakon esnek át. A nő el is határozta, érzelmi támogató kutyát nevel Corából, hogy még több embernek tudjon segíteni.

„Szentül hiszem, hogy különleges tehetsége van – magyarázta a gazdi. – Tudja, hogy ki szomorú, és kinek van rá szüksége. Amikor a férfi elmondta, hogy a kutyája elpusztult, csak ránéztem Corára, és azt gondoltam: annyira fantasztikus vagy, hogy lehetek ennyire szerencsés?’”

Reméljük, a kiskutya még sok embernek fogja bearanyozni a napját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top