nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
102 nyelven tud énekelni a világ új csúcstartója, egy 12 éves indiai kislány

102 nyelven tud énekelni a világ új csúcstartója, egy 12 éves indiai kislány

Hatórás koncerttel nyűgözte le közönségét egy 12 éves indiai lány, aki 102 nyelven énekelt dalokat dubai koncertjén. Ezzel ő lett az új világcsúcstartó.
nlc
f Ajánlom

A Dubaiban élő 12 éves indiai lánynak, Suchetha Satish-nak saját bevallása szerint a magyar, német és francia nyelvű dalokat tartott a legtöbb ideig megtanulnia. Ezeket egyenként két napig kellett gyakorolnia. A legtöbb dalt azonban hallás után, átlagosan két óra alatt sajátította el a jó nyelvérzékkel és énektudással megáldott indiai lány. 

A zeneszerető családba született Suchetha Satish négyéves korában kezdett el énekelni, és az első idegen nyelven tanult dala japán volt. Ezután arab és még egy tucatnyi más idegen nyelven kezdett dalokat tanulni és mivel könnyen ment neki, elhatározta, hogy versenyen is megméretteti magát. Az eredeti terve az volt, hogy megkísérli megdönteni egy korábbi indiai énekes rekordját, aki 85 különböző nyelven énekelt dalokat. Arra azonban legmerészebb álmaiban sem gondolt, hogy végül a világrekordot is megdönti hat órás dubai koncertjén, 102 különböző nyelven előadott dalaival.

(Forrás: Odditycentral)

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon