Szabadidő

Téli olimpia: így szurkolt a magyar kommentátor az aranyfutamon

Az M4 Sport operatőre felvette, ahogy Vásárhelyi Tamás kommentátor végigközvetíti Magyarország első aranyérmét a téli olimpiák történetében.

Nem bírta ülve a 2018-as phjongcsangi téli olimpia 5000 méteres férfi gyorskorcsolya döntőjét Vásárhelyi Tamás, az M4 Sport kommentátora és a stáb. Az alábbi videón te is megnézheted, mekkora érzelmeket szabadít fel a helyszínen, ha Magyarország az élre áll.

Liu Shaoang, Knoch Viktor, Burján Csaba és Liu Shaolin Sándor (b-j), a győztes magyar válogatott tagjai a phjongcshangi téli olimpia férfi 5000 méteres váltó rövidpályás gyorskorcsolyaversenyének döntője után a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 22-én. Ez Magyarország történetének első téli olimpiai elsősége, és 1980 óta az első dobogós helyezése.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Szerencsére, nemcsak az élre álltak, hanem a magyar váltó, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba meg is nyerte a történelmi döntőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top