Szabadidő

Jó hír a ’90-es évek gyerekeinek: visszatér a Polly Pocket!

Újra itt van a kilencvenes évek egyik legnagyobb őrülete.

Mint a kilencvenes évek gyermeke, mindig nagy lelkesedéssel fogadom az ehhez hasonló híreket és cikkeket. Bármilyen hívószót meghallok, ami a gyerekkorom ikonikus játékaira vagy eseményeire vonatkozik, azonnal megrohannak a nosztalgikus emlékek. A Polly Pockettel is így vagyok annak ellenére, hogy viszonylag későn kaptam csak, amikor már szinte lecsengőben volt a játék és akkor is csak egy szerényebb típusát. De nem szomorkodtam sokáig, kihasználtam a miniatűrnél is miniatűrebb játék adta lehetőségeket, aztán elég gyorsan ráuntam, ha jól emlékszem. 

💝👗🏰💕⭐️💜👛via @spiral_toy #pollypocket #nostalgia

Amina Mucciolo (@studiomucci) által megosztott bejegyzés,

De a hír hallatán, hogy a Mattel újra piacra dobja a népszerű játékot, tombol bennem az ujjongó kislány! Sajnálom, hogy nincs gyerekem, mert úgy megvehetném neki azzal a céllal, hogy én játszhassak vele! A baba figurák új ruhákkal, új környezetben köszöntik a XXI. századot (például limuzinnal). Bár a játék marad az eredeti zsebméretben, az alakok kicsit megnőttek. Az új Polly Pockettek júniusban lepik el az üzletek polcait, és remélhetőleg nekünk sem kell sokkal tovább várnunk rájuk!

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top