Szabadidő

Vigyázat! Meg fog olvadni a képernyőd a cukiságtól!

Mi lehet aranyosabb egy lapátfülű huskykölyöknél? Hát az, ha a lapátfülű huskykölyöknek lesz egy saját kiscicája.

A Raven nevű kiskutyát 2015 nyarán fogadta örökbe jelenlegi gazdája, egy Christina nevű nő. A kis husky azonnal elvarázsolta az egész családot, a gazdi azonban úgy látta, hogy kicsit magányos szegény, ezért úgy döntött, hogy szerez neki egy barátot.

„Mindig is szerettem volna, ha lenne egy kutyám és egy macskám, akik együtt nőnek fel” – mondta Christina a The Dodo online magazinnak nyilatkozva.

Szerelem volt első látásra (Fotó: Instagram)

A nő azonban azzal is tisztában volt, hogy attól, mert ő úgy gondolja, még nem biztos, hogy a két kisállat is megtalálja egymással a közös hangot, ezért úgy döntött, hogy Ravenre bízza a választást.

„Azt akartam, hogy jól kijöjjenek egymással – magyarázta Christina –, ezért ragaszkodtam ahhoz, hogy találkozzon a cicával, mielőtt hazahoznánk.”

Gazdi és kutyus ezért ellátogattak a menhelyre, hogy megkeressék a család legújabb tagját. Raven több cicával is találkozott, de eleinte úgy tűnt, hogy sem ő nem érdeklődik túlzottan a macskák iránt, illetve fordítva, a cicák sem voltak felhőtlenül boldogok a kajla kiskutya közeledésétől.

Aztán meglátták egymást a Woodhouse nevű cicussal és minden egy csapásra megváltozott. Szinte azonnal összebújtak, és látszott, hogy valami nagyon jól működik kettőjük között.

A kölykök ma már felnőttek, de még mindig imádják egymást (Fotó: Instagram)

Raven és Woodhouse tehát már együtt mentek haza a menhelyről, gazdájuk elmondása szerint pedig azóta is imádnak együtt játszani és kergetőzni a házban, ha pedig kifáradtak, együtt dőlnek le pihenni egy kicsit.

„Tökéletes párost alkotnak – mondta Christina. – Ma már nem bújnak össze olyan szorosan, mint amikor még mind a ketten kicsik voltak, de nagyon szeretnek együtt játszani. Általában Woodhouse szokta kergetni Ravent a ház körül, de van, amikor olyan, mintha fogócskáznának.”

Általában Woodhouse, a cica a fogó, itt most épp fordult a kocka (Fotó: Instagram)

Ravennek és Woodhouse-nak természetesen saját Instagram-oldala is van, ahol bárki követheti a kalandjaikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top