nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Videó: elveszik a macskatartók munkáját – a macskák!

Videó: elveszik a macskatartók munkáját – a macskák!

Oké, pont nem a munka részét veszik ki az egyenletből, hanem éppen azt, amiért a legtöbb macskás cicát tart.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A mondás szerint a kutyának gazdája van, a macskának személyzete, utóbbi hallatán pedig alighanem minden macskagazdi csak bólogatni tud. A macskák ugyanis hajlamosak önmagukra istenként, a furcsa kétlábú lényekre pedig az ő imádatukra létrehozott biorobotokként tekinteni.

A macskagazdik azonban természetesen semmiféle áldozattól nem riadnak vissza, ha kis kedvencükről van szó, elvégre a cicákat cirógatni, dorombolásukat hallgatni kell, na meg játszani velük, az pedig igazán megér minden fáradalmat.

Az alábbi videó láttán azonban elkezdhetnek aggódni, hiszen a macskák, amellett, hogy elég ügyesen ellavíroznak a cukiságon alapuló túlélési stratégiájukkal, elég intelligens lények is, gyorsan tanulnak, és adott esetben az eszközhasználattól sem riadnak vissza. A lenti képsorokon ugyanis az látható, hogy egy kifejlett fehér jószág pontosan úgy szívatja a fekete-fehér kiscicát, ahogyan azt egy ember is tenné, ha itt a játék ideje.

Ez a videó is csak megerősíteni tudja az interneten keringő nagy igazságot, amely szerint, ha a macskáknak kifejlődik a szembefordítható hüvelykujja, az emberiségnek reszeltek.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon