nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Mindennap külön megáll a buszvezető az éhes kutya kedvéért

Mindennap külön megáll a buszvezető az éhes kutya kedvéért

A vezetőnek két éve tűnt fel a kukában kotorászó éhes kutya, akit azóta mindennap ellát egy kis eleséggel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ha az ember egyszerre egy iskolabusz vezetője és elkötelezett állatvédő, néha van olyan szerencséje, hogy össze tudja kombinálni a két munkakörét. Például egy (névtelenségben maradó) kanadai buszsofőr, aki nagyjából két éve szúrta ki a szemétben kotorászó, nagyon éhes kutyát. A buszsofőr néhány nappal később újra találkozott a sovány állattal, akkor már egy kis ételt is dobott a reszkető kutyának – és így kezdődött a hagyomány.

Az állatszerető buszvezető most már két éve minden hétköznap kitérőt tesz, hogy egy kis eleséggel lássa el a még mindig tartózkodó kutyát. Sajnos az állat annyira fél, hogy túlságosan közel merészkedni még mindig nem mer, de azért sikerült levideózni az átadást és az azt követő hálás farokcsóválást is:

 

Nézegess még több cuki kutyát az NLCafén:

 

TheDodo

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon