Szabadidő

Téli olimpia: bomlanak a nők a magyar korcsolyázókért

Alig kezdődött el a 2018-as téli olimpia, a magyar Liu testvérek máris sztárnak számítanak a dél-koreai rajongók körében.

A rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres döntőjében ötödikként végző Liu Shaolin Sándor és öccse, Shaoang már most hatalmas rajongótábort gyűjtöttek a phjongcshangi téli olimpián. A két magyar sportoló Instagram-oldalát házassági és szexuális ajánlatokkal bombázzák a bevállalósabb hölgy rajongók – szúrta ki a Blikk.

„Kérlek, ne hagyd el Koreát, inkább vegyél feleségül! Azért akartam elutazni az országodba, hogy meglátogassam a magyar barátaimat, de basszus, változtatok a tervemen, veled akarok lógni. Komolyan szeretlek” – írta Sándornak egy koreai lány.

De nem fukarkodnak az ajánlatokkal Shaoang rajongói sem:

„Vegyél feleségül! El akarom égetni az útleveledet” – írta egyikük.

Nos, ami a két sportoló magánéletét illeti, Liu Shaolin Sándor boldog párkapcsolatban él Elise Christie-vel, aki brit színekben ugyancsak ott van a téli olimpián. Shaoang ellenben jelenleg szingli, az ő esetében reménykedhetnek a rajongók.

Aki pedig arra kíváncsi, mikor szoríthatunk a magyarokért legközelebb a téli olimpián, az itt nézheti meg a menetrendet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top