nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Azért a havazás nem adja fel

Azért a havazás nem adja fel

Péntek éjjel még hószállingózást és ónos szitálást ígér a meteorológia.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Ha lassan is, de javul az időjárás, bár a hópelyhek péntek éjjel még szállni fognak. A meteorológusok szerint a kezdetben még derült tájakon is alacsony szintű rétegfelhőzet képződése várható, emellett párás, éjszaka foltokban ködös lesz a levegő. Néhol előfordulhat hószállingózás, ónos szitálás.

Szombaton eleinte sok lesz a felhő, majd napközben észak felől lassanként felszakadozik, csökken a felhőzet. Csapadék ekkor már nem valószínű. Általában mérsékelt marad a légmozgás, csupán holnap élénkülhet meg néhol az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően +1 és -4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 1 és 5 fok között várható.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon