Szabadidő

Richard Pryor özvegye: „A férjem Marlon Brando szeretője volt, bedrogozva egy radiátorral is szexelt volna”

A szókimondó Pryor hasonlóan szókimondó özvegye erősítette meg Quincy Jones producer állításait, amely szerint néhai férje és a színészlegenda szeretők voltak.

A Guardian brit lap számolt be róla, hogy Jennifer Lee Pryor, a 2005-ben elhunyt Richard Pryor özvegye is igazolta a legendás producer, a csak Q-ként is emlegetett Quincy Jones állításait. Jones nemrég a New York Magazine-nak adott interjút, amelyben többek között Marlon Brando szexuális szokásairól is beszélt, ugyancsak szókimondó stílusban.

Bárkit megb***ott. Bárkit és bármit! Megb***ott volna egy postaládát is. James Baldwint, Richard Pryort, Marvin Gaye-t

– sorolta a neveket Jones.

A színészlegenda, Marlon Brando szexuális életéről több hasonló pletyka is keringett korábban (Fotó: Getty Images)

Jennifer Lee Pryor, aki kétszer is feleségül ment a komikushoz, a TMZ-nek nyilatkozva ugyancsak szókimondó stílusban erősítette meg a producer állításait. Hozzátette, férje, aki nyíltan biszexuális volt, „jót röhögne”, ha látná, hogy a Brandóval folytatott viszonyát nyilvánosságra hozták.

A 70-es években történt, amikor a drogok még jók voltak!” – mondta Pryor özvegye. „Ha elég kokaint tolt, megb***ott volna egy radiátort is, aztán virágokat küldött volna neki másnap reggel!

– mondta az özvegy.

Lee Pryor hozzátette, férje részletes naplót vezetett szexuális kalandjairól, amelyet az idei év során tervez kiadni könyv formájában.

Richard Pryor tabudöntögető stílusát ismerve nem meglepő, hogy Marlon Brando szeretője volt (Fotó: Getty Images)

Jones interjúja egyébként ezenfelül is hatalmas érdeklődést váltott ki, a producer ugyanis többek között „a világ legrosszabb zenészeinek” nevezte a Beatles tagjait, Michael Jacksonról pedig azt állította, hogy rengeteg dalát egyszerűen másoktól lopta. Emellett azt is elmondta a New York Magazine újságírójának, hogy rövid ideig randevúzott a jelenlegi amerikai elnök lányával, Ivanka Trumppal. Donald Trumpot pedig tömören „kib***ott idiótának” titulálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top