nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Postaládát fosztogatott a szégyentelen tehén – videó

Postaládát fosztogatott a szégyentelen tehén – videó

Zárjátok el a postaládákat, rejtsétek el a lányaitokat, itt van a bűnöző tehén, és semmi nem állítja meg!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kevés gennyesebb dolog van annál, mint feltörni valakinek a postaládáját és megsemmisíteni annak tartalmát, miközben az illető a nagymamájától meg az adóhatóságtól várja a fontos leveleket. Ezért is jelenthető ki határozottan, hogy ennek a postaláda-rongáló tehénnek nincsen lelkiismerete – olyan szégyentelenül majszolja egy ártatlan család postáját, hogy azt még acélosra edzett szívvel is nagyon nehéz nézni. 

Annyit talán mentségére elmondhatunk, hogy valószínűleg nem érzi át, mennyit jelent másoknak levelet kapni, de ez persze még nem menti fel szörnyű tette alól.

 

Nézegess még több vicces videót az NLCafén:

  • Vicces videó: nagyon megzavarodik a kutya, mikor gazdája eltűnik mögüle
  • Így követelik az ebédet az éhes vidrák – vicces videó

 

Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon