Szabadidő

Néhány napig ingyen lesz a korlátlan mobilnet a Telekomnál

Jövő héten néhány napra beköszönt a Kánaán a Magyar Telekom mobil-előfizetőinek, akik korlátlanul használhatják a mobilnetet jövő péntektől négy napon át, igaz, csak belföldön.

Karbantartás, bővítés és fejlesztés lesz a Magyar Telekom ügyfélszolgálati rendszereiben február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én a nap végéig, ezért a telefonos, online önkiszolgáló felületek és a cég mobilalkalmazása sem lesz elérhető, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket. 

Négy napon át ingyen adja a korlátlan mobilnetet a Telekom

Kárpótlás gyanánt a Telekom bármilyen mobilinternetes szolgáltatással rendelkező havidíjas ügyfelei – lakosságiak és üzletiek egyaránt – bármennyi adatot használhatnak belföldön február 16. (péntek) 0 órától február 19. (hétfő) 23:59-ig. A lehetőség külön kérés nélkül, automatikusan rendelkezésükre áll az ügyfeleknek, ez idő alatt a mobilinternet-használat nem fogyasztja a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget – írja HVG.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top