Szabadidő

Láttad már a Han Solo-film előzetesét?

A sármos csempész életéről szóló film május 25-én érkezik a mozikba, most megnézheted az első képkockákat.

Az amerikaifutball-döntő félidejében számos új reklámot mutatnak be (a legjobb Super Bowl-reklámokat külön cikkben gyűjtöttük össze), sok filmstúdió pedig szintén ilyenkorra időzíti az adott évben nagy érdeklődésre számot tartó filmek első bemutatkozását is.

Így volt ezzel a Disney is, amely szintén a Super Bowlt választotta a Star Wars-gépezet következő „fogaskerekének”, a Han Solo előéletét bemutató Solo: A Star Wars Story című filmjének traileréről ugyanis most rántották le a leplet.

Bár túl sok minden még nem derül ki az előzetesből – Solo birodalmi pilótának akar állni, de aztán mégsem ezt az utat választja –, az viszont már így is látható, hogy óriási sztárparádé várható. Han Solo szerepében a sportnyelven szólva ígéretes tehetségnek tekintett Alden Ehrenreich tűnik majd fel a vásznon (kisebb szerepe volt Woody Allen 2013-as Blue Jasmine című alkotásában). A minden hájjal megkent csempész tettestársát és barátját, Lando Carlissiant pedig Hollywood egyik jelenlegi csodagyerekeként számon tartott Donald Glover formálja majd meg.

Alden Ehrenreich, az ifjú Han Solo a kép közepén, kék ingben látható (Fotó: Tumblr)

Mellettük azonban láthatjuk még Woody Harrelsont is, a filmben pedig a Trónok harcából ismert Emilia Clarke, Paul Bettany és Thandie Newton is feltűnik majd. A rendezői székben pedig az a Ron Howard ül majd, akinek többek között az Apollo 13-at, a Frost/Nixont vagy épp az Egy csodálatos elme örök ragyogása című filmeket köszönhetjük.

A videót megnézve pedig azt fogjuk érezni, hogy május 25-e bizony még jó messze van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top