nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Veszélyesen cukik a parányi rendőrkutyák

Veszélyesen cukik a parányi rendőrkutyák

Nagyon nem viccel a tajvani rendőrség: mindegyik kiképzésre váró rendőrkutyájuk annyira cuki, hogy már a puszta látványuk képes visszaszorítani a bűnözést.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egyszer a hősies rendőrkutyák is voltak kajla kölykök, sőt ideális esetben már abban a korban megkezdték a szükséges kiképzést. Persze az nem elvárható, hogy néhány selyemszőrű, álmos, zabálnivaló kutyus tiszteletet parancsoló megjelenésével üldözze el a bűnözőket, viszont annyira édesek, hogy egyszerűen nem lehet a jelenlétükben bűncselekményt elkövetni! 

A hat kiskutya egyébként a tajvani drog- és bombakereső alakulat tagja lesz, de persze addig még jó sokat kell tanulniuk a drogokról, bombákról meg úgy egyáltalán az életről is.

Nézegess még több cuki kutyát az NLCafén:

 

Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon