nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
A rendőrség üldözi a párt, mert az utcán táncoltak

A rendőrség üldözi a párt, mert az utcán táncoltak

Elrendelték az utcán táncoló férfi és nő letartóztatását.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az utcán táncolt egy férfi és egy nő Szaúd-Arábiában, Abha városában. A táncról többen is felvételeket készítettek, melyek aztán felkerültek az internetre. 

Az asziri tartomány kormányzója, Faisal bin Khaled herceg vizsgálatot indított az ügyben, melynek nyomán végül elrendelték a pár sürgős felkutatását és letartóztatását. Arra hivatkoznak, hogy a pár „erkölcstelen magatartása” ellentétes az „iszlám erkölccsel, szokásokkal és hagyományokkal”.

Forrás: Twitter

A múltban már többször is volt példa arra Szaúd-Arábiában, hogy azért tartóztattak le valakit, mert nyilvánosan táncolt. Tavaly például egy 14 éves fiút vontak felelősségre egy videó miatt, melyen látható volt, hogy egy forgalmas út közepén a Macarenára ropja Dzsidda városában.

Daily Mail

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon