Szabadidő

Egy régi ismerős is feltűnik a Taxi5 első előzetesében – videó

Húsz év után újabb folytatást kap a kilencvenes évek legnagyobb francia vígjátéka, a Taxi. A széria ötödik része, a Taxi5 a két főszereplő nélkül készült.

Taxi5 címmel kerül majd mozikba Luc Besson producer legújabb filmje, amely méltó folytatása lesz majd az 1998-ban indult sorozatnak. Az új részben már nem Samy Naceri (Daniel) és Frédéric Diefenthal (Émilien) szerepelnek, hanem Franck Gastambide és Salvatore Esposito, előbbi egyébként a film rendezője is.

A Taxi5-ben ismét központi szerepet kap a tunningolt, fehér 407-es Peugeot, amellyel Daniel idősebb unokatestvére siet egy fiatal rendőr segítségére, akinek a Marseille utcáin garázdálkodó, Ferrarival és Lamborghinivel jaszkarizó rosszfiúkat kell lefülelnie.

Nézd meg te is a Taxi5 előzetesét:

A történet szerint egy fiatal zsarut a marseille-i rendőrséghez irányítanak, hogy elkapjon egy csapat olasz bűnözőt, akik Ferrarival és Lamborghinivel tartják rettegésben a várost. Segítségére Daniel idősebb unokatestvére lesz, aki megkapja a fehér 407-est.

A francia bemutató dátuma április 11., a magyar mozik május 18-tól adják a Taxi5-öt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top