Szabadidő

Milliós rajongótábora lett a 16 éves tini hipnotikus videóinak

Mindig meglepő, hogy mi vált ki népszerűséget az emberek körében.

A tizenhat éves Alyssa Jagan azzal vált egy csapásra híressé, hogy videóra kezdte venni, ahogy különböző, leginkább az itthon is ismert műtakonyhoz vagy a Play-Doh formázható gyurmához hasonlító, nyákos pacnikat formázgat, és bökdös. Nem tudni, ezt nevezik-e 15 perc hírnévnek, mert a lány rajongóinak a száma már legalább egymillióra rúg, ami azért már említésre méltó. 

who else is grumpy in the morning? i am not a morning person😂 #slime #craftyslimecreator #oddlysatisfying #satisfying #diy #thwocking

alyssa (@craftyslimecreator) által megosztott bejegyzés,

Alyssa legnépszerűbb videójában egy arany színű műtaknyot gyurmáz, az ettől fura, cuppogó hangot hallat, és tulajdonképpen ennyi is a videó. Nos, ez 350.000-es nézettséget ért el. A lány arra törekszik, hogy folyamatosan növelje követői számát az Instagramon, majd a Youtube-ot is meghódítsa. Azt nem tudni, milyen módszereket vet be a siker érdekében, mindenesetre örül, hogy másoknak ennyire tetszik a „művészete”.

what's a country you want to travel to?

alyssa (@craftyslimecreator) által megosztott bejegyzés,

„Úgy gondolom, a videók azért olyan népszerűek, mert kielégítő látványt árasztanak. Szeretem a kreativitást, és szerintem az emberek szeretik látni a különböző színeket és textúrákat.”

what's your favourite flavour of gum?

alyssa (@craftyslimecreator) által megosztott bejegyzés,

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top