Szabadidő

Ezzel az 5 fotóval köszöntjük a Grand Slam-győztes Babos Tímeát!

A 24 éves magyar sportoló történelmi győzelmet aratott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Az alábbi összeállítással szeretnénk tisztelegni a csodálatos eredmény előtt.

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic az Australian Open páros versenyének legújabb bajnokai. A páros 6:4, 6:3-as győzelmet aratott az orosz Jekatyerina Makarova – Jelena Vesznyina duó felett, ezzel a magyar teniszező megszerezte élete első felnőtt Grand Slam-címét. Ez korábban csak négy magyar sportolónak (Asbóth József, Körmöczy Zsuzsa, Taróczy Balázs, Temesvári Andrea) sikerült.

Babos Tímea profi karrierje már hetedik éve tart, ennyi idő alatt pedig több mint négymillió dollárt teniszezett össze. Mivel a profi sportolóknak ma már ugyanúgy fel kell építeniük személyes márkájukat, mint a színészeknek vagy a zenei világ sztárjainak, Timi is rendszeresen posztol a különböző közösségi média oldalakon, így nem volt nehéz összeszedni egy válogatásra valót az inspiráló, vicces vagy épp cuki fotókból. Vágjunk is bele!

Kezdjük természetesen a csodálatos Grand Slam-győzelem képeivel, a széles mosolyok mellé a korábbi győztesek nevével gravírozott bajnoki kupának is járt egy puszi.

Persze hosszú út és kőkemény edzés vezetett a győzelemig, ezért Babos Tímea Facebook-oldalán nem ritkák az olyan képek sem, amelyeken a teniszező éppen az erőnlétén dolgozik. Az alábbi fotóval a rengeteg befektetett időt és energiát köszönjük meg az újdonsült bajnoknak.

A sporteseményeken előfordulnak inspiráló, felemelő és megható pillanatok is. Az alábbi kép akkor készült, amikor Timiék bejutottak az Australian Open döntőjébe. Nagyon jó hangulatú fotó, nem igaz?

Persze, a nagy győzelmek után picit ki lehet engedni a gőzt, ezen a fotón például a tavaly októberi moszkvai WTA-torna helyszínén készült, ahol Babos és cseh partnere Andrea Hlavackova pózolnak a győzelmet követően. Ők ketten egyébként tavaly Szingapúrt is meghódították.

Végezetül egy kis cukiság: az alábbi fotó még tavaly decemberben készült, mielőtt Timi elindult volna Ausztráliába. A kiskutya álmos fejéből arra következtetünk, hogy még nagyon korán lehetett.

Vajon tudja már az eb, hogy a gazdi Grand Slam-bajnokként tér majd haza nagy útjáról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top