Szabadidő

Babos Tímea vegyes párosban is döntős

Nem sokkal azután, hogy női párosban megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyét, Babos Tímea vegyes párosban is döntőbe jutott.

Miután Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyét, néhány órával később az indiai Rohan Bopannával az oldalán a vegyes párosban is döntőbe jutott.

Az ötödik helyen kiemelt magyar–indiai kettős a María José Martínez Sánchez, Marcelo Demoliner spanyol–brazil duót verte három játszmában, 1 óra 27 perc alatt úgy, hogy a döntő rövidítésben 1-2-ről 8-2-re fordítottak.

Babosék a vegyes páros vasárnapi döntőjében magyar idő szerint reggel 6-kor a Gabriela Dabrowski, Mate Pavic kanadai–horvát kettőssel találkoznak.

Babos Tímea ünnepel, miután a francia Kristina Mladenoviccsal 6:4, 6:3 arányban legyőzék a Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz kettőst az ausztrál nyílt teniszbajnokság női párosának döntőjében Melbourne-ben 2018. január 26-án. (MTI/EPA/Lukas Coch)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top