Szabadidő

Fucsovics Márton: McEnroe és Djokovic is gratulált

A legendás John McEnroe és a hatszoros bajnok Novak Djokovic is gratulált Fucsovics Mártonnak, akit hétfőn Roger Federer búcsúztatott az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében.

Fucsovics Márton óriási sikert ért el, a negyedik fordulóig jutott az idei év első tenisz Grand Slam-versenyén, az Australian Openen. A Melbourne-ből visszatérő Fucsovics és edzője, Sávolt Attila csütörtökön sajtótájékoztatón értékelte a magyar férfitenisz utóbbi 30 évének legnagyobb sikerét.

Fucsovics Márton teniszező és edzője, Sávolt Attila a fővárosi Larus Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón január 25-én
MTI Fotó: Mohai Balázs

A 25 éves magyar játékos elmondta, hogy az öltözőben McEnroe és Djokovic mellett legyőzője, a 19-szeres Grand Slam-tornagyőztes svájci sztár is elismerően nyilatkozott teljesítményéről. Hozzátette, hogy az AusOpen mellett városnézésre már nem maradt ideje, minden napját a tenisz töltötte ki.

Fucsovics Márton
MTI Fotó: Mohai Balázs

A jövő hétvégi belgiumi Davis-kupa-nyolcaddöntőről szólva Fucsovics úgy vélekedett, hogy a magyar válogatott képes a meglepetésre, és nem esélytelenként láp pályára Liége-ben a legutóbb döntős házigazdák ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top