Szabadidő

Hallottad már? Így rappel az ünnepelt filmsztár

Mielőtt napjaink egyik legkeresettebb színészévé vált volna, a Dunkirk és az Eredet sztárja egy haverjával házi rapfelvételeket barkácsolt, meglepően jó minőségben.

Tom Hardy a szóban forgó színész, a 40 éves sztárról pedig a Vice ásta elő a BBC-nek hét évvel ezelőtt adott interjúját. A beszélgetés során Hardy elárulta, hogy a kilencvenes években rapperként próbált szerencsét, ám saját bevallása szerint nem bizonyult túl tehetségesnek. 

Az internetnek köszönhetően most bárki belelhallgathat Hardy szárnypróbálgatásaiba, Ed Tracy brit író-rendező ugyanis nemrég rábukkant a Tommy No.1 and Eddie Too Tall nevű formáció Falling on Your Arse című felvételére, amelyet a Reddit egyik fórumára be is küldött. 

A kilencvenes évek zenéjének rajongói valószínűleg tapsolni fognak az örömtől, a kicsit több mint négy perces felvételen ugyanis csodálatos jazz-alapok és különféle filmekből – többek között a Keresztapából – kiragadott zenei részletek is szerepelnek. 

Ami pedig Hardy rappelését illeti, akárhonnan nézzük, a brit színész egyáltalán nem volt tehetségtelen a műfajban, ki tudja, mi lett volna belőle, ha két évvel később nem vállalja el a Sólyom végveszélyben című, Ridley Scott által jegyzett háborús dráma egyik mellékszerepét, és nem indul el a szupersztárság felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top