nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Újabb részletek derültek ki Dolores O’Riordan haláláról

Újabb részletek derültek ki Dolores O’Riordan haláláról

Nem tartja gyanúsnak a rendőrség Dolores O'Riordan, a The Cranberries énekesnőjének halálhírét. Ez azt jelenti, hogy nem öngyilkosságra vagy idegenkezűségre gyanakszanak.
Kránicz Bence
Kránicz Bence
f Ajánlom

A Scotland Yard szerint nem gyanúsak Dolores O’Riordan halálának körülményei. A The Cranberries együttes énekesnőjének holttestét londoni hotelszobájában találták meg hétfőn. A halál hirtelen állt be, az okát még vizsgálják. O’Riordan egészségi állapotáról annyit lehet tudni, hogy a Cranberries tavalyi visszatérő koncertturnéját az énekesnő hátfájdalmai miatt kellett lemondani.

Dolores O'Riordan, The Cranberries (fotó: Burak Akbulut / Anadolu Agency)

Dolores O’Riordan (fotó: Burak Akbulut / Anadolu Agency)

Az énekesnő halálhírére az ír elnök is részvétet nyilvánított, a Cranberries tagjai pedig üzenetükben azt írták, megtiszteltetés nekik, hogy ismerhették O’Riordant.

Mi ezzel a cikkel emlékeztünk a Cranberries énekesnőjére.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon