Szabadidő

Zsákokban, ömlesztve árulják az át nem vett karácsonyi csomagokat

Ömlesztve, zsákokban árulja a futárcégeknél maradt karácsonyi csomagokat egy Bács-Kiskun megyei vállalkozás. Az át nem vett küldeményekben okostelefon ugyanúgy lehet, mint kulcstartó vagy napszemüveg.

Különös hirdetésre bukkant a Jófogáson a Ripost. Egy kecskeméti cég olyan csomagokat árul ömlesztve, amiket német futárszolgálatoknál hagytak a megrendelőik, mert valamiért nem vették át előre kifizett, jórészt aliexpresszes, wishes, ebayes csomagjaikat.

Az át nem vett csomagokat a futárcégek a jogszabályoknak megfelelően két kézbesítési kísérlet, valamint az azt követő tárolási idő letelte után értékesíthetik, így kerültek a Németországból származó küldemények Magyarországra.

A hirdetés szerint a bontatlan csomagokat zsákonként árulják, egy-egy zsák összesen 10 különböző méretű dobozt rejt. Ezekben lehet okostelefon, kulcstartó, éjjellátó távcső vagy ruha, netán kis műanyag játék. A csomagok átlagértéke 6 ezer és 12 ezer forint között van, ugyanakkor előfordulnak néhány száz forint és 100 ezer forint értékű küldemények is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top