Szabadidő

Élő szereplőkkel, magyarul szólal meg a Family Guy főcímdala

A csütörtökön debütáló 15. évad alkalmából magyar szinkronszínészekkel elevenedik meg a Griffin család.

A Family Guy 15. évadának premierjét a magyar Comedy Central saját gyártású, különleges produkciója vezeti fel.

A nem mindennapi família hangjait kölcsönző Dolmány Attila, Hamvas Dániel, Kerekes József, Schnell Ádám, Tóth Kern Enikő és Vándor Éva öltenek sárga nyakkendőt és perdülnek táncra, hogy életre keltsék a revüműsorokat idéző, látványos főcímjelenetet. A dalt pedig most először magyarul is meghallgathatjuk, ugyanis nem csupán a karakterek, hanem a szöveg is hazai színezetet kapott.

A csatorna nem először bújtatja a szinkronszínészeket az amerikai család bőrébe, a korábbi élő szereplős jelenetek sikerét pedig a főcímdal feldolgozása koronázza meg.

„Mindenképpen folytatni akartuk a felvételek sorát, és bár akár mi is írhatnánk saját dalokat, a Family Guy főcíménél úgysem tudnánk jobbat kitalálni. Szerencsénk van, hogy a színészek ennyire nyitottak az őrült ötleteinkre, a produkció pedig a sorozat népszerűsítése mellett arról is szól, hogy milyen fantasztikus művészeink vannak, és hogy a Comedy Central minden vagány kezdeményezésnek teret ad” – mondták a csatorna promóproducerei.

Minden idők egyik legsikeresebb animációs sorozata csütörtökön 21 órától országos premierrel jelentkezik a Comedy Centralon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top