Szabadidő

A Harry Potter-univerzum két különleges könyve jelenik meg Magyarországon

A roxforti varázsvilág magyarországi kiadója, az Animus különleges könyvekkel készül idén a Harry Potter-univerzumból. A J.K. Rowling beszédét és személyes üzeneteit tartalmazó ajándékkötet mellett kézbe vehetjük a British Library nagyszabású Harry Potter-kiállítása alapján készült kiadványt is.

Magyarországon is megjelenik az a különleges ajándékkönyv, amely a Harry Potter-regények szerzőjének, J.K. Rowlingnak a harvardi végzősök előtt mondott beszédét és személyes üzeneteit tartalmazza, valamint gyerekeknek és felnőtteknek szóló változatban is kiadják az Utazás a mágia történetében című könyvet. Ez a kiadás a British Library tömegeket vonzó Harry Potter-kiállításának apropóján jelent meg még októberben angolul, most pedig kis késéssel magyarul is olvashatjuk a gazdagon illusztrált kötetet, amely eredetileg a Harry Potter és a bölcsek köve megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából készült. A könyv egy történelmi utazásra viszi az olvasót Harry Potter varázslóvilágába, beavatva az átkok, mágikus lények, varázslók és boszorkányok történetébe.

Az évet új arculattal és webshoppal indító Animus Kiadó remek skandináv krimiírók újdonságaival is jelentkezik: a műfaj női mestereitől, Camilla Läckbergtől, Kristina Ohlssontól és Yrsa Sigurðardóttirtól jelennek meg új könyvek, valamint a dán szerzőpárost rejtő A. J. Kazinski idén új álnéven, Anna Ekbergként jelentkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top