Szabadidő

Megszólalt az úszókapitány Hosszú Katinka ügyében

Sós Csaba akár már a jövő héten szeretne beszélni az úszónővel, hogy megismerje a terveit.

A lehető leghamarabb, akár már a jövő héten szeretné megismerni Hosszú Katinka terveit a szövetségi kapitány. Sós Csaba nem csak Hosszú Katinkával ülne le beszélgetni, arra is kíváncsi, milyen elképzelései vannak Cseh Lászlónak és Gyurta Dánielnek, és ehhez milyen segítséget kell adni nekik – írja az Index az SzPress nyomán.

A szövetségi kapitány kitért Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup magánéleti problémájára is. Szerinte ez elsősorban családi, és csak másodsorban szakmai kérdés, a végső szót pedig semmiképpen sem egy külső személynek kell kimondania.

Sós Csaba sem most, sem később nem ajánl új edzőt Katinkának. Mint mondta, ha az úszónő váltani szeretne, az a legjobb, ha maga találja meg, kivel szeretné folytatni a munkát.

Hosszú helyzete egyébként szinte példa nélküli, véli az úszókapitány, mivel a legtöbb úszónő 30-hoz közel többnyire visszavonul, és gyereket nevel. Aggodalomra azonban egyelőre nem lát okot, szerinte nem baj, hogy Katinka a szokásosnál hosszabb pihenőt adott magának, hiszen hajtott már eleget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top