Szabadidő

Ezt fogadta meg az új évre Mark Zuckerberg

Azt ígéri 2018-ra, hogy megvédik a közösséget a zaklatásoktól és a gyűlölettől, megakadályozzák a nemzetállamok beavatkozását, és biztosítják, hogy a Facebookon eltöltött idő jól eltöltött legyen.

Ahogy minden évben, idén is bejelentett valamilyen személyes kihívást Mark Zuckerberg. 2016-ban például intelligens személyi asszisztenst épített magának, de lefutott már egy év alatt 365 mérföldet, megtanult mandarin nyelven, elolvasott 25 könyvet, tavaly pedig meglátogatta az összes amerikai államot – írja az Index.

Erre az évre az fogadta meg, hogy megjavítja a Facebookot. Mint írja, a 2018-as év hasonló, mint 2009, amikor nehéz időszakot élt át a cég, mert gazdasági válság volt, nekik pedig nem volt fenntartható üzleti modelljük.

Zuckerberg most azt ígéri, arra fog idén összpontosítani, hogy megvédjék a közösséget a zaklatásoktól és a gyűlölettől, megakadályozzák a nemzetállamok beavatkozását, és biztosítsák, hogy a Facebookon eltöltött idő jól eltöltött legyen.

Szerinte az egyik legérdekesebb kérdés a tech világában, hogy centralizálják vagy az emberek kezébe adják a hatalmat. Bár az ő küldetésük az utóbbi, sokan úgy érzik, néhány nagy techcégé és az állampolgárokat megfigyelő kormányoké a hatalom.

Hozzátette, vannak ellentétes trendek, mint a titkosítás vagy a kriptovaluták terjedése, ezért tanulmányozni fogja ezek hatásait és azt, hogyan lehetne a hasznukra fordítani őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top