Szabadidő

Ezeket a történeteket szerettétek a legjobban 2017-ben a Facebookon

A legek listájára felfért Áron, a háromlábú kutya, amelyet egy egész ország keresett, egy magyar fekete gólya, sőt, a befagyott lillafüredi vízesés is!

Őszintén bevallom, a magam részéről imádom az év utolsó néhány hetét: nemcsak azért, mert ilyenkor minden egy picit lelassul, és mert az emberek oldottabbak, hanem azért is, mert ilyenkor végre teljesen legálisan nosztalgiázhatok. Szeretem ugyanis végigzongorázni az elmúlt 12 hónap eseményeit, de még jobban felidézni azokat a pillanatokat, amelyek úgy igazán megdobogtatták a szívemet.

Még mielőtt megmutatom nektek, mi volt az az öt történet, amely a Facebook-oldalunkon idén a legtöbb lájkot gyűjtötte be tőletek, megmutatom, melyik volt az én kedvenc történetem az idén. A választás nem volt könnyű, a végén mégis utcahosszal  nyert a Pető Intézet kerekesszékes hetes csoportjának osztálykirándulása, akik azután jutottak el egy ott alvós veszprémi kalandra, hogy őket választottátok az NLCafén az ország kedvenc általános iskolás osztályának. A kirándulásra mi is elkísértük őket, az élményeinket pedig itt írtuk meg nektek.

És akkor a rövid kitérő után, íme, az ígért ötös lista!

1.      Hazatért Tóbiás, az első magyar fekete gólya

2.      Megvan Áron, az eltűnt háromlábú kutya

3.      Hat évvel a hatos ikreik születése után, ismét megcsinálták a képet

4.      10 apuka, aki megmondta, hogy nem hozol kutyát ebbe a házba

5. Megfagyott a lillafüredi vízesés – elképesztő fotók 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top