Szabadidő

3+1 tipp, hogyan kapcsolódj ki az ünnepek alatt

A karácsonyi rohanás, sütés-főzés, ajándékkeresés közben is szánj időt magadra! Az ünnepek előtt és közben sokan hajlamosak túlvállalni magukat, ám a fokozott stressz miatt a végén már alig tudjuk élvezni a boldog pillanatokat. 3+1 tippünk segít, hogyan kapcsolódj ki az ünnepek alatt.

A karácsonyi rohanás, sütés-főzés, ajándékkeresés közben is szánj időt magadra! Az ünnepek előtt és közben sokan hajlamosak túlvállalni magukat, ám a fokozott stressz miatt a végén már alig tudjuk élvezni a boldog pillanatokat. 3+1 tippünk segít, hogyan kapcsolódj ki az ünnepek alatt.

Olvasd el a kedvenc könyvedet! Vagy valami újat!

Év elején a fogadalmak sorában az egyik legkedveltebb pont, hogy többet szeretnénk olvasni, de valljuk be, ezt gyakran már az első hónapban sem tudjuk tartani. A karácsonyi ajándékok válogatása közben szánj időt magadra, és olvass egy kicsit! Hidd el, pár óra után biztosan te is feltöltődve veted majd bele magad a karácsonyi forgatagba.

Egy jó könyv, egy csésze kávé vagy tea, és kész is a tökéletes kikapcsolódás receptje

Sportolj, mozogj!

A sport mindig jolly joker, hiszen nemcsak energiával tölt fel, hanem még boldogsághormonokat is felszabadíthatsz vele. Kapcsolódj ki egy kis mozgással, és így az ünnepek alatt is csúcsformában lehetsz majd. Ha még több pluszenergiára vágysz, akkor a sport után irány a wellness, hiszen mindenkinek jár a pihenés!

Sportolni mindig jó, az ünnepek alatt pedig kikapcsolódásnak sem utolsó

Filmezz, lehetőleg a családdal együtt!

A sok teendő között te is lemaradtál kedvenc sorozataidról? Itt az ideje, hogy behozd a lemaradást! Huppanj le a tévé elé, és válogass kedvedre a legjobb sorozatok, filmek közül! Elvégre ilyenkor van itt az ideje a lustálkodásnak, henyélésnek, amihez egy izgalmas epizód vagy egy jó film dukál. Ha év közben elszalasztottad az Elfeledve című sorozat izgalmas részeit, vagy újra átélnéd a borzongást, most minden részt újra nézhetsz az AXN csatornán. Ha még több bűnesetre vágysz, az NCIS első és második évadának részei egymás után nyújtanak garantált kikapcsolódást. Ha pedig inkább könnyedebb műsorokon kapcsolnál ki, a Gourmet detektív első része vagy Columbo női, francia megfelelőjének izgalmas kalandjait bemutató Candice Renoir első évada a neked való választás. A Szex és New York négy barátnőjének kalandjai pedig óráról órára segítségedre lesznek a feledhetetlen szórakozásban.

Az ünnepek alatt ideális elfoglaltság lehet egy családi mozidélután

Karácsony első napjának délutánján érkezik a kötelező Reszkessetek, betörők a TV2-n, sőt, akinél nem múlhat el az ünnepi időszak Kevin kalandjai nélkül, december 25-én este egyből a második részt is megnézheti ugyanott. A Viasat 3-on eközben Harry Potter és a titkok kamrája varázsolja el a nézőket. December 26-án kora este ugyanitt a Charlie és a csokigyár lehet a családi tévézés kulcsa, de ha valaki a kedves szörnyekre szavazna inkább, ugyanebben az időben vetíti az RTL Klub a Szörnyegyetem című animációs filmet.

+1 Kapcsolódj ki egy forró ital mellett!

Egy forró kávé vagy tea még a legstresszesebb napot is képes pillanatok alatt szebbé tenni. Sőt, ilyenkor kényeztesd magad: habos kakaó, forró csoki meg ami belefér! Készítsd el kedvenc meleg italod, ülj le, és kapcsolódj ki pár percre, hiszen sokszor egy apróság is boldogabbá teheti a napodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top