Szabadidő

Elképesztő babaházat rakott össze a legóimádó házaspár

A házaspár minden karácsonykor előáll valamilyen monumentális alkotással – idén egy 2,5 méter magas legóbabaházat alkottak.

Az 59 éves Mike Addis és felesége, az 54 éves Catherine Weightman még egyáltalán nem nőttek ki a legózásból, sőt, hihetetlen fantáziával építik fel a látványosabbnál látványosabb alkotásokat. Náluk egy ideje már karácsonyi tradíció, hogy minden évben előrukkolnak valami monumentális építménnyel, idén pedig egy óriási, 2,5 méter magas viktoriánus stílusú babaházat építettek.

Az idei alkotásuk nagyjából 450 000 elemből épült fel a ház, körülbelül 600 fontot költöttek rá. A házban minden szoba aprólékosan ki van dolgozva, és még karácsonyi vacsorát is ülnek az egyik helyiségben! A legóimádó pár azt mondja, a méretes építmény jelenleg szinte az egész nappalit elfoglalja, de nem bánják, nagyon büszkék a munkájukra.

Az elkészült modelleket egyébként már többször elküldték a LEGO-nak is, de a gyár még sosem reagált az automatikus válaszon túl.

 

TheSun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top