Szabadidő

Túl szexin öltözködnek a malajziai légiutas-kísérők

Komoly kritikát kaptak a malajziai fapados légitársaságok, mert a kormányzó párt egyes politikusai szerint nagyon kihívóan öltözködnek a légiutas-kísérők, felizgatják az utasokat.

 Az AirAsia és a Firefly diszkont légitársaságok személyzetének uniformisa a kormányzó párt néhány politikusa szerint túl sokat mutat meg a viselőjükből. Abdullah Mat Yasim szenátor szerint a szexi ruhák felizgathatják az utazóközönséget, és a rövid, kihívó szoknyáknak semmi közük nincs már ahhoz, amit Malajzia, mint muszlim ország, képvisel.

Egy másik szenátor, Megat Zulkarnain Omardin is egyetértett kollégájával, hozzátéve, hogy az ő felesége mindig aggódik, ha a férfi egyedül repül a feltűnően csinos fedélzeti személyzet társaságában. Ebből pedig sok konfliktusa van a politikusnak otthon. 

Abdullah szenátor szerint rendben lenne az uniformis, ha az AirAsia és a Firefly ruhái a „szenzitív részeket” eltakarnák, de sajnos nem így van. 

Hogy mi a bajuk a muszlim politikusoknak az egyenruhákkal, azt az alábbi Twitter-poszt mindjárt megmagyarázza. A Firefly azt kérte a követőitől, hogy nyomjanak egy lájkot arra a légiutas-kísérőre, aki szerintük a legbarátságosabban néz ki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top