Szabadidő

Nincs oda a vörösekért Meghan Markle hasonmása

A hasonmásverseny győztese 11 évvel fiatalabb, mint Meghan Markle.

Meghan Markle-hasonmásversenyt hirdetett a beautifulpeople.com randioldal. A világ minden tájáról érkeztek nevezések, a végső győztes pedig egy 25 éves washingtoni lány, Lukwesa Morin lett.

Harry herceg menyasszonyához hasonlóan Lukwesa is félvér. A lánynak már azóta mondogatják, hogy nagyon hasonlít a színésznőre, mióta Meghan Markle híres lett a Briliáns elmék című sorozatnak köszönhetően. 

Fotók: Getty / Facebook

„Az eljegyzés óta még többen megszólítanak le azzal, hogy »Te vagy Meghan Markle, hozzá fogsz menni egy herceghez?«. Még anyukám is azt mondta, istenem, bárcsak Harry veled találkozott volna először!” – mesélte Lukwesa, aki elárulta azt is, hogy nincs különösebben oda a vörös hajú férfiakért.

A lány korábban indult szépségversenyeken, és alkalmanként modellkedik. Meglepte, hogy ő nyerte meg a hasonmásversenyt, viszont nyitott arra, hogy Meghan Markle-hasonmásként dolgozzon, amennyiben kap ezzel kapcsolatos ajánlatokat.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top