Szabadidő

Nagyon valósághű lett Trump, a Disney elnökrobotja

Késéssel ugyan, de bekerült Donald Trump robotikus hasonmása a Disney World Elnökök Csarnokába (Hall of Presidents). A robot mozog és szónokol.

Eredetileg úgy volt, hogy a Disney Elnökök Csarnokát már a nyáron újra nyitják, de erre végül csak most, egy évnyi átalakítás és felújítás után került sor. A csarnokban az Egyesült Államok mind a 44 elnökének audio-animatronikus hasonmása ott van, társaságuk idén bővült az USA 45. elnökével, Donald Trumppal.

A csarnokban a George Washington-robot mutatja be Trump-robotot, ami összetéveszthetetlen hangon mondja el szónoklatát. Többek között azt, hogy mindenek felett amerikainak lenni egyenlő az optimizmussal, azzal, hogy „hisszük, hogy mindig tudjuk jobban csinálni, és, hogy nagyszerű nemzetünk legjobb napjai még előttünk vannak. Privilégium elnökként szolgálni az Egyesült Államokat, itt állni múltunk nagyszerű vezetői között, és dolgozni az amerikai emberekért” – hangzik el a robot szájából.

A csarnok érdekessége, hogy míg Washington és Trump elöl állnak a sorban, addig Bill Clinton és Barack Obama hasonmásai leghátul, a sarokban húzódnak meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top