Szabadidő

A csizmája miatt nem engedték be a repülőtér business várójába a híres énekesnőt

A The Human League énekesnője azóta sem érti, miért tartozik a hálóruhák közé az UGG csizma a Quantas légitársaságnál.

Ha utazik az ember, vagy repülőútra készül, fontos szempont, hogy kényelmes ruhában és cipőben legyen. Így gondolta ezt Joanne Catherall is, aki a Quantas légitársaság business várójába szeretett volna bemenni a melbourne-i repülőtéren, de a csizmája miatt nem engedték be.

A világhírű The Human League brit szintipop együttes énekesnője az UGG csizmája miatt nem mehetett be a lounge-ba. A Twitterén azt írta: az ott dolgozó nő közölte vele, hogy ezt a fajta a csizmát a légitársaság a hálóruhák közé sorolja, ilyenben pedig tilos a belépés.

Joanne kiakadt az eseten, és megjegyezte, hogy eddig egyetlen lounge-ban sem volt gond a lábbelivel. Ráadásul épp egy ausztrál légitársaság állít fel ilyen szabályokat az ausztrál csizmamárkával szemben.

Az énekesnőnek később válaszolt a Quantas. Azt írták, következességre törekszenek a business lounge öltözködési szabályait illetően, és mindenkire nézve kötelezőnek tartják az előírásokat.

Be is linkelték a vonatkozó szabályzatot, amelyben a hálóruhák között tételesen is fel van sorolva az UGG csizma. Az is szerepel benne, hogy aki ilyet visel, annál megtagadják a belépést.

A viszontválaszából azonban úgy tűnik, Joanne csak még jobban felbosszantotta magát ezen. Fel is tette a kérdést, hogy miért minősül hálóruhának egy olyan csizma, amelyet a szabadban visel az időjárástól függetlenül. Erre már csak annyit válaszoltak neki, hogy a szabályzat szerint nem fogadják el a lounge-ban.

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top