nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Megható dolgot tett Leia hercegnő kutyája a Csillagok háborúja premierjén

Megható dolgot tett Leia hercegnő kutyája a Csillagok háborúja premierjén

A tavaly elhunyt színésznő Gary nevű francia bulldogja is jelen volt a nyolcadik Star Wars film vetítésén, ahol sokak szemébe könnyet csalt a kiskutya viselkedése.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy szűk évvel ezelőtt az egész világot lesújtotta a hír, hogy a 60 éves Carrie Fisher váratlanul meghalt szívinfarktusban. A színésznő nem sokkal a VII. Star Wars-film, Az ébredő erő bemutatója után hunyt el, így sok rajongó számára még tragikusabb volt őt látni a vásznon. Akkor már folytak a nyolcadik rész, a Csillagok háborúja: Az utolsó Jedik munkálatai, amelyben természetesen Fisher is újra visszatért Leia hercegnő szerepéhez.

Halála miatt végül Az ébredő erőhöz forgatott, de a végső változatba be nem került jelenetekkel kellett dolgoznia a stábnak, így Carrie Fisher újra feltűnhetett a vásznon. A színésznő egykori asszisztense, Corby McCoin pedig elhozta a film Los Angeles-i bemutatójára Fisher szeretett kutyáját.

Carrie Fisher és Garry a Csillagok háborúja VII – Az ébredő erő bemutatóján (Fotó: Getty Images)

Az esetnek szemtanúja volt egy Veronica Miracle nevű riporter, aki rövid videót is készített Garyről a premiert követően. A teremben ülők közül sokan nagyon meghatódtak, az asszisztens ölében ülő kiskutya ugyanis minden alkalommal, amikor Carrie Fisher feltűnt a vásznon, kíváncsian nézte a vásznat, és a füleit hegyezve figyelt az ismerős hangra.

A váratlanul elhunyt színésznő kutyáját jól ismerték a Csillagok háborúja-filmek stábjai, Gary ugyanis ritkán mozdult el Fisher mellől. Rendszeresen elkísérte a premierekre, de a forgatásokon is jelen volt. Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson is annyira megszerette a kis állatot, hogy az egyik jelenet hátterében meg is jelenik egy róla mintázott aprócska űrlény (a lenti fotón a bal szélen látható, fekete kalapos ember előtt áll).

Megosztás Facebookon