Szabadidő

Ingyenkakast ilyen viccesen még nem hirdettek meg

Összekülönbözött a gazdája a tollas jószággal, amelyet most akárkinek odaadna, ingyen is, csak szabaduljon már meg tőle. Kíváncsiak vagyunk, a szókimondó hirdetésre hányan jelentkeznek majd.

A michigani Clarksville-ben élő Denell McCaulnak van egy kakasa. Eddig még semmi különös, elvégre sokan tartanak baromfit az udvarban. McCaulnak azonban elszakadt a cérnája, és Facebook-oldalán terjedelmes posztot tett közzé, amelynek lényege, hogy valaki szabadítsa már meg a pokol madarától. A szöveg fordítását az alábbiakban közöljük.

INGYEN elvihető, jó otthonba” – írja McCaul a posztjában. „Oké, tulajdonképpen bármilyen otthonba. Valójában lesz**om, hogy ez a tapintatlan szemétláda hova kerül: S***FEJ KAKAS!

McCault láthatóan megviselte a szárnyas hangoskodása, és bár távol álljon tőlünk az áldozathibáztatás, ezen a ponton fel kellett tenni magunknak a kérdést, hogy vajon mire számított, amikor az udvarába fogadta a kakast.

Ő a tökéletes kakas, ha elromlott az ébresztőórád, és hajnali fél 6-kor akarsz felkelni” – folytatja McCaul. „Ez az egyetlen beállítás rajta, hajnali 5:30. Nincs rajta »szundi« gomb, de pont annyi ideig szokott elcsendesülni, hogy vissza tudj aludni, aztán újrakezdi az idegesítő kotkodácsolását, ráadásul az ablakod alatt. Olyan, mintha tudná, hogy hol alszol, és be tudja célozni azt az egyetlen ablakot. Szóval lehet, hogy különleges röntgenszemei is vannak, és látja az alvó embereket a falon keresztül.

McCaul szerint a jószág nemcsak a korai kelést, de a rendszeres mozgást is biztosítja mindenkori gazdájának.

Akkor is tökéletes választás ez a kakas, ha el akarsz kezdeni futni… körbe-körbe az udvarodban, miközben menekülsz előre. Engem már nem kerget, viszont improvizatív tánctanárnak is beválik. Legalábbis valószínűleg így nézhetek ki, miközben csapkodok a karjaimmal, kiabálok vele, és egy partvissal hadonászok felé.

Szóval, ha valaki szeretne egy üzembiztosan működő hajnali ébresztőórát, egy személyi trénert ÉS egy tánctanárt, azonnal jelentkezzen a madárért. Egyelőre nem tudjuk, hogy gazdára talált-e már a szárnyas, de az tény, hogy McCaul posztjára eddig 131 ezer reakció érkezett, és több mint 102 ezren osztották meg a különös hirdetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top