Szabadidő

Tóparti thriller lesz Borbély Alexandra következő filmje

Tóparton játszódó lélektani krimi lesz Felméri Cecília első mozifilmje, amelynek egyik női főszerepét az immár európai filmdíjas Borbély Alexandra alakítja majd. A film gyártási támogatására 140 millió forintot ad a Filmalap.

Jövő év februárjában kezdődik a sződligeti horgásztónál Felméri Cecília első mozifilmjének forgatása. A Spirál címet viselő mozi egy tóparton játszódó lélektani krimi, hátborzongató háromszögtörténet egy férfi és két nő között az elengedésről, ismétlődő kapcsolatokról és konfliktusokról. A női főszerepeket az európai filmdíjas Borbély Alexandra és Kiss Diána Magdolna alakítja majd, a férfi főszereplő kiválasztása még zajlik.

Borbély Alexandra színész kezében a legjobb női főszereplőnek járó elismeréssel az Európai Filmdíjak átadási ünnepségén Berlinben 2017. december 9-én (MTI/EPA/Hayoung Jeon)

A Spirál magyar–román koprodukcióban készül, ugyanis a film elkészítését a Román Filmközpont is támogatja. Felméri Cecília az első erdélyi magyar alkotó, aki a Román Filmközpont támogatásával készíthet mozifilmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top