Szabadidő

Jöhet a Kék Bolygó folytatása

Akkora sikere volt a Kék Bolygó II. című, David Attenborough közreműködésével készült természetfilmnek, hogy a készítők már a harmadik rész elkészítésén gondolkodnak.

Elképesztő nézettségi adatokat produkált Nagy-Britanniában a Kék Bolygó II. (Blue Planet II.) című természetfilm, amit a már 91 éves David Attenborough közreműködésével készítettek több éven keresztül. A sikert jól példázza, hogy amikor a BBC műsorra tűzte, lenyomta az ottani X-Faktor aktuális adását is. A kimagasló sikernek is lehet köze ahhoz, hogy a film készítői már a folytatáson gondolkodnak.

A sorozat producere, Orla Doherty a DigitalSpynak elmondta: a Föld hetven százalékát víz borítja, így bőven van még olyan történet, amit el tudnánk mesélni – mondta a producer. A harmadik részben többet szeretnének a legmélyebb óceáni részeken forgatni, mert Doherty szerint ezek a Föld legizgalmasabb helyei.

S bár a BBC is határozottan támogatja a harmadik rész elkészülését, kérdés, hogy a 91 éves, de még aktív David Attenborough részt tud-e majd venni az évekig tartó forgatásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top