Szabadidő

Betört a lakásukba egy róka, de csak azért, hogy ellopja a macska helyét

„Úgy csinált, mintha évek óta a család tagja lett volna, aki nem érti, mi ez a nagy felhajtás körülötte.”

Meloney Blazye múlt héten egyik reggel élete meglepetésére ébredt: még épp csak magához tért, és igyekezett összekapni magát, hogy elindulhasson a munkába. „Csak fogat mosni mentem a fürdőbe, mikor észrevettem azt a valamit a macskám helyén” – mesélte Meloney a The Dodo című online lapnak.

Kép forrása: The Dodo

„Az már első pillantásra is teljesen világos volt, hogy amit látok, az nem a macskám. Annak a bizonyos valaminek túl nagyok voltak a fülei.” Később kiderült, hogy Meloney otthonába egy róka surrant be az egyik nyitva felejtett ablakon keresztül. A ravaszdi azonban nem elégedett meg azzal, hogy körbejárta az otthont, be is fészkelte magát a gazdi macskája által üresen hagyott, kényelmes ágyikóba.

„Ránéztem, ő pedig rám. Egyáltalán nem volt megijedve. Sőt! Úgy viselkedett, mintha legalábbis évek óta velünk lakna, és nem értené, mi ez a felhajtás körülötte.” Mikor Meloney cicája hazaért, és fújni kezdett a betolakodóra, a gazdi úgy döntött, kilakoltatja a rókát.

Kép forrása: The Dodo

A nyitott ablakon keresztül tessékelte ki, és azt mondja, ha nem zárta volna be azonnal, a róka egy szempillantás alatt ismét az otthonában lett volna. „Nem tűnt betegnek, egyszerűen csak kényelmesnek találta a cicám fekhelyét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top