nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Gumicsirkével gyalázták meg a Queen slágerét

Gumicsirkével gyalázták meg a Queen slágerét

Nem tudjuk, ki tette és miért, de újra rá kellett jönnünk, gumicsirkével minden kicsit jobb. A lánglelkű Queen-rajongók most egy picit forduljanak el.
NLCafé
f Ajánlom

A sípoló gumicsirke csodálatos dolog. Elvégre szinte bárkit fel lehet vidítani vele, már csak a komikus ábrázata miatt is. Nem véletlen, hogy egy amerikai rendőrakadémián még abból a célból is bevetették, hogy leteszteljék, az újonc kadétok mennyire tudják megőrizni a komolyságukat. Nos, a többségnek nem igazán sikerült a lenti videó tanúsága szerint.

De a gumicsirke zenei felhasználása is rendkívül népszerű az internet videogyárosai körében. Négy pihent fiatal például elektronikus tánczenét alkotott, mindössze négy gumiszárnyas segítségével.

De a Britain’s Got Talent tehetségkutatóban is tiszteletét tette egy ilyen gumicsirke, Ivor Dehaney fellépő partnereként. Sajnos azt nem tudjuk, hogy mi lett a sorsa a játéknak a felvételt követően, valószínűleg komoly karriert csinált a szigetországban.

Ebbe a sorba illeszkedik az a videó, amelyen a Queen legendás Bohemian Rhapsody című számát dolgozták fel egy gumicsirke részvételével. A művészeti értéke kérdéses, de tagadhatatlanul nagyon vicces eredmény született.

Bár a népszerű legendavadász műsorban, az Állítólag-ban nem csirkéket, hanem gumikacsákat használt Adam Savage a kacsabomba létrehozásához, feltétlenül ajánljuk az alábbi videó megtekintését is, természetesen hanggal.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon