Szabadidő

Örömkönnyekkel jelentkezett be a gazdi, aki megtalálta az ellopott kutyáit

Jól teljesített a facebookos kampány: megtalálták a két kutyát, amelyeket egy pesti bolt elől loptak el. A két eb felkutatására a gazdáik mindent megtettek, végül szerdán Újszászról egy videóban jelentkeztek be, és jelentették be a jó hírt: Maszat és Borzi előkerültek.

Magas nyomravezetői díjat ajánlottak fel a két eltűnt kutya, Maszat és Borzi megtalálójának, amelyeket egy budapesti bolt elől loptak el a Szondi és Rippl Rónai utca sarkán.

Gazdijaik Facebookon indítottak akciót a kutyák felkutatására, a két állatot ugyanis teljes mértékben családtagként kezelik, ráadásul a kutyák betegek, mindketten örökletes genetikai betegségben szenvednek, ezért állandó orvosi ellátásra van szükségük.

A gazdik mindent megmozgattak azért, hogy megtalálják Maszatot és Borzit, barátokat, fedél nélkülieket, a rendőrséget, állatvédő egyesületeket, állatorvosokat, menhelyeket kutattak fel. Szerda délután aztán végül jött a jó hír: előkerültek a kutyák. Az ebek gazdái egy újszászi kertes ház udvaráról jelentkeztek be, ahol könnyes szemmel újságolták, hogy a kutyák jól vannak, és majd még mesélnek, köszönik mindenki segítségét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top