Szabadidő

Vizsgálódik a posta a kétzsáknyi kézbesítetlen levél ügyében

Valaki elrejtett kétzsáknyi kézbesítetlen levelet egy békásmegyeri társasház alagsorában, de a lakók megtalálták. A posta vizsgálatot indított az ügyben.

Sajnálattal értesült a Magyar Posta arról, hogy a lakók kétzsáknyi kézbesítetlen levelet találtak egy békásmegyeri panelház egyik tárolójában. A posta minden olyan esetben, amikor kézbesítési problémát talál, vagy ilyet jeleznek az ügyfelek, vizsgálatot végez. Így tett ebben az esetben is, bár a vizsgálat még nem zárult le. 

MTI Fotó: Varga György

Ez is érdekelhet Megnézem

Előjáróban a posta szóvivője annyit közölt a Blikkel, hogy  a megtalált levelek mindegyike közönséges levél, ajánlott vagy tértivevényes nem volt közöttük. „Megjegyezzük azonban, hogy az érintett kézbesítőjárásból az elmúlt hetekben, 1-2 hónapban ügyfélpanasz nem érkezett.”

Ha valakit mégis kár érne azért, mert a posta nem vagy nem időben kézbesíti ki a közönséges, vagyis nem ajánlott és nem is tértivevényes levelet, annak hat hónapja van kártérítési igényét jeleznie a posta felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top