Szabadidő

Most már hivatalos: Kevin Spacey nélkül folytatják a Kártyavárt

A Kártyavár (House of Cards) nyolcepizódos hatodik évadának forgatása 2018 elején folytatódik, de – most már hivatalos – a Frank Underwoodot alakító Kevin Spacey nélkül.

Októberben függesztették fel a Netflix sikersorozatának, a Kártyavárnak (House Of Cards) a forgatását, miután a sorozat egyik főszereplőjét alakító Kevin Spacey ellen sorban jelentek meg a szexuális zaklatási vádak, később pedig a szérián dolgozó stábtagok is előálltak saját történeteikkel a színészről.

Pár nappal ezelőtt már felröppent a hír, hogy ugyan hamarosan folytatni fogják a sorozat forgatását, de Spacey nélkül. Először arról lehetett hallani, hogy már decemberben felveszik a fonalat a sorozat készítői, most azonban a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy jövő év elejétől térnek vissza a forgatáshoz – írja a Variety.

A záróévadban Kevin Spacey nem fog szerepelni, az egyetlen főszereplő így Robin Wright marad. A 370 fős közvetlen és kétezer további, a sorozaton dolgozó alkalmazottal sikerült egyezségre jutni a nem csekély mértékű változtatással kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top