Szabadidő

Így örül a kiskutya az első hónak – cuki videó

A kutyagazdik bizonyára emlékeznek rá, amikor négylábú kedvencük életében először látott havat. Egy hasonló szívmelengető jelenetet most egy kutyarajongó osztott meg a világgal, érdemes megnézni.

Mindig vicces a háziállatok és a hó találkozása, főleg, amikor ez a jószág életében először történik. Ilyenkor előfordulhat, hogy „lefagynak”, mert egyszerűen nem értik, hogy mi ez a fura, hideg, csúszós anyag, amely egyik napról a másikra belepte az egész világot.

Személyes kedvencem ebben a kategóriában egy amerikai husky kutyus, amely már „felnőttként” találkozott először a hóval, mivel korábban egy floridai városban élt a gazdája, azonban átköltözött a jóval hidegebb éghajlatú Denverbe, ahol bizony nem ritkák a kemény telek.

„A kutyám első havazása – Floridából költöztünk Denverbe. Nem hajlandó levenni a szemét az égről” (Fotó: Tumblr)

A fotó felirata szerint a kutyus nem volt hajlandó levenni a szemét az égről, ahonnan a furcsa fehér valamik hullottak.

Hasonló, ám kétségkívül mozgalmasabb reakciót produkált az utcát beborító hóra a yorki Jo Ellery kiskutyája, amit szerencsére az alábbi videó segítségével mi is láthatunk.

Hát nem tündéri?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top