Szabadidő

Spanyolország és Portugália egy csoportban kezd a vb-n

Péntek délután kisorsolták az oroszországi futball-világbajnokság csoportjait Moszkvában. Izgalmasan szelektált a szerencse, mert Spanyolország és Portugália például egy csoportba került.

A moszkvai sorsolás alapján a B csoportban egymással meccsel majd Spanyolország és az Eb-győztes Portugália, mivel a spanyolok csak második kalaposak voltak. A csoportba került még Irán és Marokkó is, ők sem lesznek egyszerű ellenfelek.

A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon egy csoportban kezd (a D-ben) az ezüstérmes Argentína, Horvátország, Izland és Nigéria, a világbajnoki címvédő németek viszont egy közepesen erős csoportba kerültek: Mexikó, Svédország és Dél-Korea az ellenfél.

Kisorsolták a csoportokat a 2018-as labdarúgó-világbajnokságra.

A C csoportos franciáknak a csoportkörben vélhetően nem lesz nehéz dolguk, ugyanis Perut, Ausztráliát és Dániát kapták. 

A G csoportban Anglia és Belgium csapnak össze, de itt játszik majd a vb-újonc Panama és Tunézia is.

Az E csoportban a brazilok mellé jutott Svájc, valamint a legutóbbi vb-n negyeddöntős Costa Rica és a szerb válogatott.

Az A csoportban a házigazda oroszok mellett Szaúd-Arábia, Egyiptom és Uruguay játszik, a nyitómeccset a szaúdiakkal játsszák. A H csoportba pedig Lengyelország, Szenegál, Kolumbia és Japán került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top