Szabadidő

Időugrásra lesz szükség a Stranger Things 3. évadához

Jó hír azoknak, akik már befejezték a paranormális jelenségekkel és zseniális gyerekszereplőkkel teli sorozat 2. évadát, hogy már van mit beszélni a folytatásról. A Stranger Things harmadik évadának elkészítéséhez például egy kisebb időugrásra lesz szükség.

Az a helyzet, hogy gyorsan cseperednek a Stranger Things gyerekszereplői (többek között Finn Wolfhard
Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp és Caleb McLaughlin), így ki van zárva, hogy a Netflix-sorozat harmadik évada úgy tegyen, mintha pontosan egy évvel később játszódna a második évadhoz képest. A Duffer-fivérek már elkezdtek dolgozni a folytatás forgatókönyvén, de a forgatás maga még várat magára. Viszont az körülbelül egy évet fog igénybe venni, így mire elkészülnek az újabb epizódokkal, addigra a Stranger Things gyerekhősei látványosan idősebbnek fognak kinézni mostani karakterüknél. Ezért valószínűleg a harmadik évadban már a hawkinsi gimibe fognak járni.

Még nem tudni, hogy mikor mutatják be az új évadot, de 2018 vége, 2019 eleje lehet az indulás optimális időszaka. A készítők korábban annyit elárultak a folytatásról, hogy a második évad fináléjában feltűnt gonosz, a Mind Flayer nyilván nem véletlenül jelent meg, vele találkozhatnak a nézők következőleg is. Ahogy Lucas kishúga, Erica (Priah Ferguson) is visszatér, ő idén, újonnan érkezett a sorozatba.

A Netflix sikersorozatának, október 27-én bemutatott második évada egyébként nagyon jól nyitott: az első három napban az első epizódot 15,8 millióan látták. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top