Szabadidő

Fenékszelfi miatt kerülhetnek börtönbe a turisták

A két amerikai turista a világ számos pontján fényképezkedett már meztelen hátsóval, ám a buddhisták egyik szent helyén nagy hiba volt ezt tenniük.

A kaliforniai Joseph és Travis Dasilva thaiföldi útján pucér fenékkel fényképezkedett ThaiföldönVat Arun buddhista templomnál, majd a képet büszkén közzé is tették népszerű Instagram-oldalukon. A két férfi azzal szerzett hírnevet, hogy a világban utazgatva fedetlen hátsóval fényképezkednek a turistalátványosságok előtt. Ezúttal azonban nagy bajba kerültek miatta.

#travelingbutts at temple

Traveling Butts (@travelling_butts) által megosztott bejegyzés,

A bangkoki reptéren elfogták őket, jelenleg egy bevándorlási fogdában raboskodnak. Nyilvános meztelenkedésért fejenként 154 dolláros pénzbüntetést kaptak, ám nem biztos, hogy ennyivel megússzák, ugyanis akár 5 év börtönre is ítélhetik őket tettükért. 

Az ellenük folyó eljárás során vizsgálják azt is, hogy megsértették-e Thaiföld számítógépes bűnözés elleni törvényét, mely többek között tiltja a pornográf képek feltöltését az internetre.

A két turista a San Diegó-i rendőrségtől kért segítséget, jelenleg kormányzati tisztviselőkkel egyeztetnek a lehetséges segítségnyújtásról.

Az szinte bizonyos, hogy ha megússzák is a börtönt, ki fogják utasítani őket Thaiföldről, és soha többé nem tehetik be a lábukat az ország területére.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top