Szabadidő

Szexuális zaklatással vádolják a Virgin cégcsoport milliárdos tulajdonosát

Richard Branson a saját szigetén tartott bulin állítólag egy vokalista nő dekoltázsába fejelt bele.

A Virgin cégcsoport milliárdos tulajdonosát, Sir Richard Bransont is szexuális zaklatással vádolják. A milliárdost egy Antonia Jenae nevű nő vádolta meg azzal, hogy egy Branson saját tulajdonú karibi szigetén, a Necker-szigeten tartott bulin a milliárdos egyszer csak odalépett hozzá, és belenyomta az arcát a dekoltázsába, írja az Index.

A nő a brit énekesnő, Joss Stone zenekarának vokálosaként volt ott Branson buliján. Janae azt mondta, undorító volt az egész, és bár máskor elég hamar felkapja a vizet, az eset annyira sokkolta, hogy nem is tudott reagálni.

Elmondása szerint egyébként a férfi az eset előtt egész este arról akarta meggyőzni, hogy mutassa meg a melleit, és pózoljon úgy, mint a medence mellett látható nőszobor.

A milliárdos a szóvivőjén keresztül úgy nyilatkozott, hogy sem ő, sem a barátai és a családtagjai nem emlékeznek az esetre. Ám ha bárki kényelmetlenül érezte magát a szigetén, attól bocsánatot kér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top