Szabadidő

Rátámadtak a nyílt utcán, szomszédja kutyája mentette meg

Medo soha életében nem volt agresszív, még morogni sem morgott senkire. Ám amikor otthona előtt rátámadtak az egyik szomszédjukra, a kutyus azonnal közbelépett.

A nem mindennapi jelenetet szerencsére rögzítette Medo gazdáinak biztonsági kamerája. A felvételen jól látszik, ahogy a szomszédjukban élő nő épp hazafelé igyekszik a bevásárlásból. Mögötte egy sárga dzsekis férfi halad, aki – miután mindketten elhaladtak a kutya mellett – rátámad a nőre, és a földre teperi.

kutya, életmentés

Kép forrása: The Dodo

Medo ekkor lépett akcióba. Az egyébként cseppet sem agresszív keverék, gondolkodás nélkül rátámadt a férfire, majd harapásaival sikerült elüldöznie őt a helyszínről. Vladan Pavicevic, a kutyus gazdája a The Dodonak elmondta, csak miután visszanézték a felvételeket, döbbentek rá, hogy kutyájuk életet mentett.

„Aznap, mikor az eset történt, a szomszédunk átjött, hogy fejedelmi vacsorával lepje meg Medót. Nem győzött hálálkodni, amiért a kutyus megmentette az életét” – mondja a büszke gazdi, aki elárulta, Medo az utcában három házba is bejáratos, ő dönti el, hogy éppen melyik kertjében vagy teraszán szeretné tölteni az időt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top